Η Εταιρεία

Αγαπητοί μου συνεργάτες

Από το 1979 πρωτοξεκίνησε την πορεία μας στο χώρο του αυτοκινήτου ο πατέρας μου Παναγιώτης Μανιός, ως βαφέας αυτοκινήτων στο δικό του φανοποιείο - βαφείο στη Μεταμόρφωση. Στη συνέχεια, το 1991 δημιούργησε το πρώτο χρωματοπωλείο με απόλυτη επιτυχία ως επιχείρηση, λόγω της μεγάλης του πείρας στο χώρο της βαφής. Εγώ τώρα με τη σειρά μου, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία κοντά του, έρχομαι με καινούργιες ιδέες να σταθώ δίπλα σας, προσπαθώντας όσο το δυνατόν καλύτερα να καλύψω τις ανάγκες σας.

Ως εταιρία λοιπόν, μπορούμε να παρέχουμε πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον εξοπλισμό, τη βαφή, τη φανοποιία, την περιποίηση του αυτοκινήτου αλλά και άλλων τομέως αφού συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρά τις δυσκολίες της εποχής μας, μπορέσαμε να αυξήσουμε τις υπηρεσίες μας προσφέροντας περισσότερη και πιο ουσιαστική βοήθεια για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία του φανοποιίου - βαφείου σας.

Δίνοντας έμφαση στα καθημερινά τεχνικά προβλήματα της δουλειάς σας, ως εταιρία, μπορούμε να σας παρέχουμε, εκτός από τους έμπειρους τεχνικούς συμβούλους των εταιριών που συνεργαζόμαστε και δικό μας έμπειρο τεχνικό σύμβουλο, καταρτισμένο πλήρως στο κομμάτι της φανοβαφής, εκπαιδευμένο και στις καινούργιες τεχνολογίες που απαιτεί η δουλειά μας σήμερα. Στόχος μας είναι, εσείς και οι πελάτες σας να μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με σκοπό το κοινό μας συμφέρον.

Eίμαι σε θέση να προσφέρω ένα σωστό και οργανωμένο e-shop , το οποίο αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητα σας, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν γνωρίζοντας άμεσα το κόστος των υλικών που σας ενδιαφέρουν. Έχουμε προσπαθήσει να ενημερώσουμε όλα τα προϊόντα με δελτία τεχνικών πληροφορίων, δελτία δεδομένων ασφαλείας και video για την καλύτερη ενημέρωση σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσω κι εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καλυφθούν οι ανάγκες του φανοβαφείου σας καθώς και να σας ενημερώνουμε για κάθε τι καινούργιο που αφορά την εξέλιξη και την τεχνολογία που προκύπτει κάθε χρόνο στο χώρο του αυτοκινήτου.

Με εκτίμηση, Γιώργος Μανιός.
Τα προϊόντα και η εμπειρία μας είναι η εγγύηση της επιτυχίας μας

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ, παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ, καλύπτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων που αφορούν το χρώμα και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.


Επιστροφές - Ακυρώσεις

Η άριστη ποιότητα, η ποικιλία, η συνέπεια, οι φιλικές σχέσεις και η ανθρώπινη, ζεστή συνεννόηση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν.

Βασικοί μας στόχοι είναι η εξυπηρέτηση, η υποστήριξη και η ικανοποίηση των πελατών μας. Σε μας θα βρείτε όλα τα υλικά που είναι απαραίτητα για την φροντίδα και την επιδιόρθωση του χρώματος του αυτοκινήτου σας, εργαλεία, μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένου και πολλά άλλα προϊόντα.